Anticimex skal utføre skjeggkre behandling i Jan Baalsruds plass 2 og 3, gjennom If forsikring.

Det er blitt avdekket skjeggkre i noen av leilighetene og Anticimex vil utføre behandling av samtlige leiligheter for å få en så effektiv bekjempelse som mulig.

Det er veldig viktig at alle beboere er hjemme, eller har levert nøkkel til f.eks. styreleder/nabo slik at vi får behandlet i leilighetene. For eventuell avtale med styret, ta kontakt på mail; styret@kolbotntorg-brl.no eller på sms/telefon til 480 26 328. En fra styret vil være tilstede så lenge saneringen pågår.

Ved besøk ang skjeggkre er det viktig at det etter beste evne ryddes ut fra veggen (lette møbler dras ut fra veggene) og støvsuges godt og spesielt langs listene. Dette er for å forberede slik at skadedyr tekniker skal kunne starte en så effektiv bekjempelse som mulig.

Spørsmål til saken kan rettes til Mats Kvalheim, Skadebehandler på mail: oslo@anticimex.no  eller tlf 41414128.

Kategorier: Nyheter